Kategorier
Badrum

Renovera badrummet med begagnat

Vill du förnya ditt badrum, men med enkla medel och till ett billigare pris? Tänk då på två ord, nämligen möbler och återbruk! Vad har du hemma som du kan använda dig av? Vad kan återbrukas?

Man måste inte riva ut allt i badrummet för att förnya det. Det räcker faktiskt med små medel. Man kan börja med att tänka på de möblerna man har i badrummet, till exempel handfatskommoden? Kanske den går att byta ut till en ny och fräsch? Eller ännu hellre, byta den till en vintagekommod, som ändå är fräsch såklart. Kanske har du till och med en gammal byrå hemma som du tröttnat på? Den kan få agera badrumsmöbel och slipper att slängas. Då kan de sparade pengarna istället satsas på nytt handfat till kommoden.

Begagnat blir nytt

En byrå går utmärkt att göra om till tvättställ. Man behöver bara se till att ett handfat, kran och avlopp får plats. Då behöver man såga hål för det. Se också till att höjden är bra. Om inte, justera benen på byrån. Man ska även se till att allt verkligen sitter fast ordentligt. Dels att handfatet sitter fast i byrån samt att byrån sitter fast i väggen. När det kommer till inkopplingen av vattnet kan det vara bra att ringa rörmokaren. Sedan är allt färdigt och helt plötsligt har badrummet ett helt nytt uttryck. Det känns som nytt fast man använt sig av begagnat. Att renovera badrum kan verkligen vara enkelt och billigt. För att inte tala om smart och snällt för miljön! Läs mer om badrum på denna hemsida: renoverabadrumstockholm.nu