Om oss

Vi som ligger bakom sidan är ett gäng vänner som arbetar med olika saker. Tandläkare, jurister, ägare av en städfirma och där en av oss jobbar som bilmekaniker. Det som förenar oss är vår vänskap och våra gemensamma intressen: träning, familjeliv och renoveringar. Vi vill här skapa en sida som bygger på vår egen nyfikenhet – men där vi samtidigt också blandar in vår egen professionalism. Vi ska skriva om allt – och vi ska göra det med både glimten i ögat och med ett stort allvar då det krävs.

Ämnen som kan komma att avhandlas kan vara dagsaktuella: hur ska vi ta oss an klimatfrågan och hur ska vi agera med 5G och de smarta städer som förutspås? Vi kommer även att ställa oss frågor med historiska tillbakablickar: varför är hemstädning så populärt idag och hur kan det komma sig att så många idag väljer att renovera sina hem? Vi kommer även att ge tips, tankar och idéer om allt som rör hälsa och välmående. Hur tränar du på ett bättre sätt, vad ska du äta för mat för att hålla en bra vikt och hur kan du agera för att minska på stressen i din vardag?

Vi kommer även att skriva mycket om familjer. Hur uppfostrar man sina barn i dagens högteknologiska tid? Hur ska man tänka med telefoner och hur ska man agera på sociala medier – är exempelvis skärmtid en bra idé för barnen och även kanske för oss vuxna?

Vi har själva familjer och då vissa av oss jobbar som jurister så har vi även stött på mer otrevliga sidor av familjelivet. Hur hanterar man en skilsmässa, vad händer vid en vårdnadstvist och finns det en möjlighet att undvika att hamna i en sådan? Vi ska titta närmare även på dessa, lite tyngre, ämnen.

Välkommen till en sida om allt och för alla!