Kategorier
Allmänt

Ett behov uppkom – av en privatdetektiv i Stockholm

Det kan hända när man minst anar det att man plötsligt behöver anlita en privatdetektiv i Stockholm. Denne kan förhoppningsvis ge svar på det man grubblar över.

Erika befann sig i det närmaste i ett chocktillstånd. Hon hade hittat något som tydde på att hon hade ett okänt syskon! Denna upptäckt hade hon gjort när hon städade ur vinden i föräldrahemmet i Stockholm. Det fanns mycket där som inte var något att spara på. Hon hade dock inte velat riskera att slänga något viktigt så hon hade gått igenom allt hon hittade, mycket noggrant.

I en låda längst in hade det legat en dokumentsamlare som hade varit hennes pappas. I denna hade hon, bland mycket annat, hittat ett gammalt brev. Det visade sig vara från en kvinna som påstod att Erikas pappa var far till hennes barn. Erika kunde knappt tro sina ögon. Och varför hade hennes pappa ens sparat på brevet – oavsett om det var sant eller inte?

En privatdetektiv fick bli lösningen

Hon försökte att inte bry sig om saken mera. Om hon inte känt till syskonet på 57 år så behövde hon knappast gräva i saken nu. Och ingen kunde ju veta att hon hittat detta brev.

Men hur det nu var så kunde hon inte släppa det. Efter ett par veckor, då hon sovit dåligt om nätterna eftersom hon grubblade över det hela, bestämde hon sig. Hon skulle anlita en privatdetektiv i Stockholm. Kanske gick inte syskonet att hitta, men då skulle hon i alla fall gjort ett ordentligt försök.