Kategorier
Flytt

Så lyckas du med flyttstädningen i Stockholm

En flyttstädning i Stockholm är krävande och tar många timmar. Misslyckas du med städningen kan du bli tvungen att städa om. För mer information, läs här.

En flyttstädning är omfattande och tidskrävande. Att flytta från en bostad till en annan är en stor förändring i tillvaron och med den följer ansvar att lämna det gamla boendet i ett skick som är tillfredsställande för nästa person som flyttar in. Det man brukar göra efter det att bostaden har tömts på möbler och prylar är att torka av alla ytor och sedan dammsuga för att till sist moppa golven.

En flyttstädning innefattar även fönsterputsning, avtorkning av dörrhandtag och rengöring av vitvaror, skåp och lådor. Att anlita en professionell städfirma för flyttstädning kan vara en tidsbesparande och effektiv lösning, men det är viktigt att alltid jämföra erbjudanden och se till att tjänsten omfattar alla de moment som förväntas ingå.

Flyttstädning i Stockholm – viktigt att tänka på

Ett vanligt misstag är att underskatta hur tidskrävande en väl genomförd flyttstädning faktiskt kan vara. Planering är en viktig del och bör med fördel inledas i god tid före själva flytten. Det innebär att sortera, packa och inte minst bestämma sig för vad som ska följa med till den nya bostaden och vad som kan doneras eller säljas.

Dessutom är det klokt att notera att städmaterial och utrustning som används spelar en stor roll för slutresultatet av flyttstädningen. Att investera i högkvalitativa rengöringsmedel och städutrustning underlättar mycket.