Kategorier
Solskydd

Förnya med markis på Lidingö

Du behöver inte måla om hela huset för att få känslan av nyhet och fräschör. Du kan till exempel beställa en ny markis på Lidingö och få den uppmonterad av proffs. Det är en enkel förnyelse.

Ibland känner man för något nytt. Det kan vara en gardin eller ett klädesplagg. Man vill unna sig att få en nystart och fräscha upp både sig själv och sin omgivning. Ett sätt att bli glad och pigg är att byta markiser. Det är en vacker prydnad för huset och det ser påkostat ut, även om det är mycket billigare än en husrenovering. Vill du ha en ordentlig förändring, men till ett rimligt pris, kan du satsa på markis på Lidingö i en helt ny färg.

Både bekvämt och snyggt

Har du en gammal markis som ska hissas ner manuellt, kommer du att gilla en ny och automatisk variant. Det är bekvämare för dig, och du få också en modern look på markiserna. Titta runt på internet och se vilka färger som finns, och kontakta ett företag som säljer och monterar markiser hos dig.

Man fäller ner markiser för att inte växter och möbler ska få för mycket sol. Samtidigt skärmar markisen inte av utsikten som en persienn, utan du har bara skydd mot värmen. Vissa sommardagar är det nödvändigt att kunna fälla ner markiser på solsidan. Sedan är det inget som hindrar att du skaffar matchande nya gardiner och kuddar till detta. Du kanske vill skaffa nya trädgårdsmöbler också nu när du är igång.